Аз поемам своята отговорност, написа Пламен АбровскиОбластният координатор на ИТН в

...
Аз поемам своята отговорност, написа Пламен АбровскиОбластният координатор на ИТН в
Коментари Харесай

Областният координатор на ИТН в Монтана подаде оставка

Аз поемам своята отговорност, написа Пламен Абровски

Областният координатор на Има Такъв Народ в Монтана Пламен Абровски разгласи с пост във Facebook, че подава оставка.

Ето какво написа той:

" Знаете ли другари, какво е отговорността? Според тълковните речници и енциклопедиите “Отговорността е спазването на отговорностите и вниманието при взимане на решения или осъществяване на нещо. Отговорността е и фактът, че носиш отговорност за някого или нещо. С други думи, отговорността значи да се грижиш за себе си и за другите, в отговор на доверието, което хората имат един към различен. ”

За да можеш да осъзнаеш какво е отговорност, ти би трябвало да можеш да се извисиш и да погледнеш обстановката и фактическата конюнктура в профил през погледа на хората. И да я осъзнаеш!

За малко повече от година и половина Политическа партия “Има Такъв Народ ” изгря на политическия хоризонт и от първа политическа мощ се трансформира в непарламентарно показана политическа партия.

За това обаче не е отговорен гласоподавателя! За това сме отговорни ние политиците! А когато някой е отговорен, той би трябвало да понесе своята отговорност! В тази връзка аз като част от Политическа партия “Има Такъв Народ ” не съм изключение.

За страдание аз не мога да поема отговорност на национално равнище, само че мога да поема отговорност за обстановката на районно равнище. В тази връзка аз поемам своята отговорност за всичко, което се случва с партията и през днешния ден подадох своята оставка като Областен координатор на Политическа партия “Има Такъв Народ ” за Област Монтана, като член на Арбитражно-контролната комисия и като член на Има Такъв Народ!

Има Такъв Народ не е просто партия - тя е идея за доста хора и точно те са нейното благосъстояние! Аз оставам другар на Има Такъв Народ и на хилядите страхотни хора, с които се срещнах през последните три години. Няма да преча и постоянно ще оказвам помощ, когато и в случай че съм необходим.

Благодаря на цялата конструкция на Има Такъв Народ в Област Монтана за напъните, жертвите, смелостта и верността! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР